[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Re: 8.0.1 flod files and Rev 2 IO

	Date: Wed, 26 Sep 90 11:15 CDT
	From: gooch@tijeras.sw-sw.dialnet.symbolics.com (William D. Gooch)
	Reply-To: gooch%tijeras.SW-SW.dialnet.symbolics.com
	Subject: 8.0.1 flod files and Rev 2 IO
	Since loading the 8.0.1 flod files on my disk a couple of days ago,
	I have been unable to boot my machine (a 3600 with rev. 2 IO) due to   
	a bus error that occurs when I do Clear Machine or Load Microcode.  
	The timing of these incidents may be purely coincidental, but I am
	suspicious because my machine had been completely stable for months
	prior to this.  I wonder if a particular ECO level on some of the
	boards is required for the new flods (I didn't see any indication of
	this in the 8.0.1 notes).  Unfortunately, I deleted the older flods 
	from the disk and the problem prevents my getting them back on it to
	see if it makes a difference.
	I have tried swapping boards (I have a complete set of spares) to no
	avail.  I also tried using a second copy of the flod files (same 8.0.1
	versions) that are on my second disk; no help there.  Has anyone else
	encountered this kind of problem?  Has anyone loaded 8.0.1 flods and
	used them on a 3600 with old-style IO?  Any help appeciated.

  This happens on my 3620 too. Luckily, I didn't delete the old flod files
before trying 8.0.1 out. The old versions allow you to boot but I get a "Lisp
Stopped Itself" message whenever I halt lisp. I've contacted Symbolics about
this but I haven't heard anything back yet.

  Mike McDonald

  (407) 727-5060

  Advanced Technology Dept.
  Harris Corp.
  M.S. 3A-1912
  P.O. Box 37
  Melbourne, Florida